Fantasztikus Videó

Következő események

Mostanában nincsenek események

Powered by iCagenda

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses

Minden olyan tevékenységben amiben el tudunk kellőképpen mélyedni, közelebb   kerülünk saját magunk valódi lény-egéhez. A jobb agyféltekével való rajzolás egy   olyan folyamat, aminek a megtapasztalása átélése az igazi célunk. Ami nem is igazán cél, hanem inkább az út, bár az úton is meg kell néha pihenni, és ezek a pihenők lehetnek a célok, állomások.

Számomra a tanfolyam legszebb része az a pillanat amikor az egyes résztvevők ráébrednek arra és át is érzik, hogy miért is vannak itt. Ami nem más, mint megélni az örök változás pillanatait, ahogy eggyé válik az egyén a ceruzával a papírral az alkotásával, mindenféle elvárás, teljesítmény és megfelelés nélkül. Ez az az állapot amit én igazi jobb agyféltekés rajzolásnak nevezek, ahol már nem is a rajz hanem mi saját (mag)unk kerülünk előtérbe. Ezáltal és a rajzainkon keresztül tanulhatunk magunkról, hiszen a világban minden ami körülvesz minket (például az elkészült rajzunk) a saját belsőnknek a kivetülése, ezért ha tükörként tudsz nézni a világra nagyon sokat tanulhatsz magadról.
Ha érdekel az önismeret a kreativitás vagy egyszerűen csak a rajzolás és szeretnél kikapcsolni egy kicsit a világ zajából, szeretettel várlak a tanfolyamon.

 

A tanfolyam 4 teljes nap,  8-17 óráig tart, 12-13 óráig ebédszünet.

 Részvételi díj: 30 000 Ft

 Bővebb információ:www.jobbagyfeltekes-rajz.hu

Kérjük, hogy részvételi szándékodat jelezd a 06-70/662-7777-es számon, vagy Attilánál:

62/202-175
pasztiati@gmail.com