Fantasztikus Videó

Következő események

Mostanában nincsenek események

Powered by iCagenda

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses

2013.  Április  6.   szombat   10-18 óráig:

Női minőségeid felébresztése

Tanfolyam a boldog párkapcsolatokért

Dóka Melinda természetgyógyász, EFT terapeuta és oktató vezetésével

CSÍPD FEL ÉS TARTSD MEG!

Biztos hallottál már arról, hogy napjainkban a nők túlságosan elférfiasodtak, a férfiak pedig kezdtek elnőiesedni. Talán te magad is érzed, hogy a párkapcsolatokban nincsenek helyükön a minőségek, a szerepek, olyan energiákat használunk, amelyek nem a női nemre jellemzőek. Ennek következtében persze kényelmetlenül érzi magát mindkét fél. A nők túlterheltté válnak, harcolnak, küzdenek,  a férfiak pedig egyre haszontalanabbnak érzik magukat, mert nincsenek kihasználva az erőforrásaik.

Ha érdekel, hogy mi a titka a hosszú boldog párkapcsolatnak, esetleg te is ilyet szeretnél, akkor ez a nap neked szól. És mint ahogy azt már megszokott, nem csak beszélünk róla, nem csak ismereteket sajátítunk el, hanem az EFT nagyszerű módszere segítségével MEG IS CSINÁLJUK!

Hiszen, ha kezedbe veszed a sorsod irányítását, akkor olyasmi is megtörténhet, amiről eddig álmodni is csak titkon mertél. Vagy olyasmi, amiről a reményvesztettség miatt már-már letettél.

Ha ugyanúgy próbálod, mint eddig, ugyanaz lesz a végeredmény! Itt az ideje, hogy változtass! Találjuk meg, hogy mit rontottál el eddig, hogy azt kiküszöbölve sikereid lehessenek.

A nap első felében azoknak a hiedelmeknek, mintáknak, negatív tapasztalatoknak eredünk a nyomába, amelyek saját magunkkal, és a másik nemmel kapcsolatosak. Hiszen ezek akadályozzák, hogy olyannak fogadjuk el magunkat és a másikat, amilyen. Rengeteg prekoncepcióval, véleménnyel, kritikával látott el minket a környezetünk, amik ott élnek a tudatalattinkban, és befolyásolják a viselkedésünket úgy, hogy fogalmunk sincs róla. Ezeket fel kell oldani, ha igazi változást akarunk elérni.

Délután pedig az új tudatosságunk segítségével megtanuljuk, hogy hogyan tudjuk magunkhoz vonzani és megtartani az igazi társunkat. Elárulom, hogy mi az a három legfontosabb dolog, ami vonzóvá tesz egy nőt a férfi számára.

A férfinak két titka van. Ha ezeket ismered, képes leszel megoldani szinte minden ügyet, ami férfiakkal kapcsolatos. Gyere el, hogy megismerhesd ezt a két titkot! 

Ez a tanfolyam azért jött létre, hogy az lehess, aki mindig is lenni akartál – IGAZI NŐ!

Persze, ha tudod, hogy mire figyelj a férfiakkal kapcsolatban, akkor az nem csak a párkapcsolatban segítség, hanem családi, munkahelyi, baráti, és egyéb emberi kapcsolatokban is.

Részvételi díj március 29-ig befizetve: 9 900 Ft, utána 12 000 Ft.
Ha voltál már ezen a tanfolyamon, akkor ismétlőként 60 % kedvezménnyel vehetsz részt.

A jegyzeteléshez papírt és tollat hozz magaddal! 

Kérlek, hogy részvételi szándékodat jelezd a 70/662-7777-es telefonszámon!

Szeretettel várlak: Melinda