Fantasztikus Videó

„Az ember -eredendő természetéből adódóan- csodatevő lény. Tudata, szándékai, érzelmei varázserővel bírnak. Ezeket a bennünk élő varázserőket szeretném feléleszteni és megerősíteni, hiszen a mostani ’világátalakulás’ kimenetele nagyban függ attól, hogy az emberiség jó szándékú része képes-e felszínre hozni gyógyító varázserejét.”
/Laár András/

 

 

 

Az Érzelmi Felszabadítás Technikája:

-gyors,
-hatékony,
-fájdalommentes,
-nincs mellékhatása,
-a kiváltó okot szünteti meg.

Többek között:

  • Fájó érzelmek, traumák feldolgozása
  • Kommunikációs, munkahelyi és párkapcsolati problémák megoldása
  • Szorongások, félelmek, fóbiák, pánikbetegség, függőség, depresszió, stressz gyors megszűntetése
  • Hormonproblémák, csontritkulás, krónikus megbetegedések kezelése
  • Fájdalmak gyors és tartós megszűntetése
  • Mozgásszervi megbetegedések kezelése

 

Az EFT (Érzelmi Felszabadítás Technika) egy olyan eljárás, melynek segítségével a testi és lelki problémák kiváltó okait lehet feltárni és megszüntetni. Ez az egyedülállóan hatékony módszer bárki számára könnyen megtanulható, és alkalmazható, minden helyzetben.

Azt már a tudomány is elismeri, hogy a betegségek túlnyomó többsége lelki kiváltó okokhoz vezethető vissza. Sokszor nem is vagyunk tudatában, hogy milyen negatív gondolatokat, mélyen ülő rossz érzéseket, korlátozó hiedelmeket hurcolunk magunkban. Azt is csak sejtjük, hogy egy-egy trauma, félelem, vagy fájdalmas tapasztalat milyen komoly blokkot tud képezni az energiarendszerünkben, és milyen nagymértékben képes befolyásolni a további sorsunkat, egészségünket. 

Kinek az életében ne fordult volna elő szakítás, baleset, veszteség, munkahelyi konfliktus, veszekedés, megaláztatás, negatív kritika, vagy más bántó élmény.  Mindannyiunknak vannak fájdalmas emlékei. Sőt legtöbbünknek vannak nehezen kezelhető emberi kapcsalatai is. Szerencsére van már olyan módszer, mellyel ezek is hatékonyan megváltoztathatók.

Az EFT gyors, hatékony, kíméletes, és a kiváltó okot szünteti meg.

Rendszeresen tartunk tanfolyamokat, és ingyenes bemutató előadásokat az EFT módszerről a FénySzigeten. Ha szeretnél segíteni magadon, vagy a szeretteiden, akkor ez az előadás Neked szól!

Gyere, ismerd meg, és próbáld ki te is a gyakorlatban! Természetesen a kérdéseidre is választ kaphatsz!  

Tekintsd meg az EFT-ről szóló 7 perces kisfilmet:http://www.fenysziget.com/?page_id=494


Boldogságra születtél!

Nem ezt tanultad a szüleidtől? Nem ezt sugározza a környezeted? Attól még így van. A szüleid azért nem tanították ezt meg neked, mert nekik sem tanította senki, és ezért ők sem tudták.

Pedig boldogságra született minden ember. Te is!

Úgy érzed, hogy ezer akadálya van annak, hogy az életed felhőtlenül boldog legyen? Úgy érzed, hogy a körülményeid erősen befolyásolják vagy meghatározzák az életedet?

Valóban vannak gátjai annak, hogy kibontakoztasd igazi, értékes énedet, és az légy, aki lenni akartál mielőtt megszülettél.

De ezek akadályok, ezek a gátak megszüntethetők, eltörölhetők.  Erre nagyon jó módszer az EFT, mert ezeknek a hátráltató tényezőknek juthatunk a nyomára, és szüntethetjük meg a segítségével. Te is rácsodálkozol, hogy egy-egy régi elfeledett (vagy csak magadban elnyomott) történet milyen nagy hatással lehet rád még most is. Igazi felismerések születnek, és ez tényleges tanulás, a saját élettapasztalataid alapján, a saját utadnak megfelelően.

Közben persze azok a fizikai problémák is megszűnnek, amiről azt gondoltad, hogy semmi köze sincs ahhoz, ami benned nem fizikai, hanem lelki síkon zajlik.

Fölfedezheted, hogy ki is vagy valójában, és hogy mit is szeretnél tulajdonképpen.

EFT terapeutánk szeretettel vár!
 

Ha egy boldogabb és sikeresebb életet szeretnél…
Ha szeretnél tenni saját magadért…
Ha szeretnéd az egészségedet megőrizni, vagy helyreállítani…
Ha egészségügyi panaszaid vannak…
Ha szeretnéd az orvosi kezelést kiegészíteni…
Ha a diagnózis kétségbeejtő…
Ha szeretnéd az életedet rendbe hozni…

Hívj bizalommal! SEGÍTÜNK!

 

Ha van olyan érzésed, hogy némely körülmények adottak a számodra, és nem tudsz rajtuk változtatni, akkor itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a sorsod irányítását.

A legrosszabb érzés, amit az ember érezhet, hogy nincs választási lehetősége. Hogy kell, hogy muszáj. Ezeket a helyzeteket, hiedelmeket gyógyítjuk az EFT klubokon keddenként.

A tartós boldogságunk alapfeltétele, hogy teljes elfogadásban legyünk a minket körülvevő világgal. Valamint az, hogy elengedjük mindazt, ami már nem szolgál minket. Egy-egy rossz érzéshez ragaszkodni azt jelenti, hogy saját magunkat büntetjük meg olyasmiért, amit nem is mi követtünk el.

Ítéleteink, előítéleteink, negatív kritikáink, rossz véleményeink mind akadályoznak, visszahúznak minket. Hiedelmeink pedig a háttérből irányítanak, és gyakran nem engednek változtatni. Ideje tőlük megszabadulni…

Ahogy egyre többet kopogtatunk, egyre nyugodtabbá, magabiztosabbá válunk, egyre több korlátozó hiedelmünktől szabadulunk meg. Ennek eredményeként egyre jobb döntéseket hozunk, és sokkal könnyebben vesszük észre az életünkben kínálkozó új lehetőségeket.

Fedezd fel, ismerd meg, és alkalmazd az EFT nagyszerű módszerében rejlő lehetőségeket. A klubok célja nem kevesebb, mint hogy meg tudd valósítani az álmaidat.

Ha már ismered a módszert, akkor tudod, hogy megannyi ember életét tette már jobbá, szebbé, sikeressé, egészségessé.

Ha még nem ismered az EFT technikáit, akkor épp ideje, hogy megismerkedj velük! Fektess magadba időt és energiát, és meglátod, hogy milyen jó beruházás lesz. Ha leteszed a terheidet, nélkülük sokkal messzebbre jutsz!

Kedd esténként különböző témákat járunk körbe, és felfedezzük, hogy mi az, ami nem engedi, hogy elérd, amit szeretnél. És nem csak beszélünk róla, nem csak feltárjuk a kiváltó okát, hanem meg is szüntetjük!

A csoport nagy segítséget nyújt abban, hogy észrevedd a korlátaidat. A saját ügyeiben nem lát elég jól az ember. Arra, amiben benne vagy, nincs jó rálátásod. Azért jött létre ez az EFT-s csapat, hogy segítsünk egymásnak! Mindannyian boldogságra születtünk, ideje, hogy végre valóban boldogan éljünk!

 

EFT tanfolyam: 

Célja, hogy készség szinten elsajátitsd az EFT módszerét, fogásait, hogy önállóan tudj segíteni magadon és másokon is, bármilyen helyzetben.

Már a tanfolyamon mindenkinek megoldjuk egy testi problémáját, egy fájdalmas emlékét, egy függőségét és egy fóbiáját.

A tanfolyamról oklevelet kapsz, amivel folytathatod EFT-s tanulmányaidat, és a kellő ismeretek megszerzése után akár taníthatod is ezt az egyedülállóan hatékony módszert. Valamint részt vehetsz a  továbbképzéseken és gyakorló klubokon.

Figyelmedbe ajánlom az EFT módszerről szóló 7 perces kisfilmet a honlapunkon: http://www.fenysziget.com/?page_id=494

Ha kérdésed van, ha bármilyen információra van szükséged, vagy jelentkeznél, hívj a 70/662-7777-es telefonon.

Ha az időpont nem megfelelő a számodra, kérlek akkor is jelentkezz, hogy figyelembe tudjuk venni a szervezésnél! Az aktuális tanfolyami időpontot megtalálod a Programok menüpont alatt.

Szeretettel várunk az EFT-sek lelkes csapatába!

Dóka Melinda
EFT terapeuta és oktató

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses