Fantasztikus Videó

Kedves Látogató!

Ez egy olyan módja a problémák megoldásának, amilyennel még nem találkoztál.
Egy egész napot szánunk arra, hogy az éppen aktuális gondjaidtól megszabadulj.

 

2016. június 4. szombat  10-18 óráig:


 
EFT Intenzív Nap

 
 
Hogy a boldogság távoli homályos célból a jelen valóságává válhasson.Dóka Melinda természetgyógyász, EFT terapeuta és oktató vezetésével

 

Ezt a napot arra szánjuk, hogy minden jelen lévő éppen aktuális gondját megkíséreljük rendbe hozni. Legalább is elindítjuk a folyamatát. Hiszen ha te változol, minden változik. Sokszor elég egy apró átkapcsolás, hogy meglóduljon az, ami addig nem mozdult. Elég ha egy autóra gondolsz, elfordítod a kulcsot egy mozdulattal, és hirtelen beindul az egész szerkezet. Így már mehetsz, ahová csak akarsz.
Megláthatod, hogy mi minden akadályoz, hogy olyan életet élj, amilyet igazán, a szíved legmélyén szeretnél. És azt is meg fogod tapasztalni, hogy ezek az akadályok mennyire hasonlítanak az egyes embereknél.

Az EFT Intenzív Nap több okból is előnyös:

-Az Energiák megsokszorozódása: Csoportban az EFT még hatékonyabb. Ha egymást elfogadó, tisztelő emberek összegyűlnek azért, hogy valamit megoldjanak, hogy közösen fejlődjenek, hogy segítsék egymást, az energiák összeadódnak, és így olyan támogatás alakul ki, ami megsokszorozza a hatékonyságukat.

-Az Előnyök Kölcsönzése: Ha csak nézed azt, hogy valaki EFT-zik, már az is segít neked. Ennek az a magyarázata, hogy amit tapasztalsz az hatással van rád. Elég, ha csak egy jó filmre gondolsz, mennyire izgultál a főhősért, vagy mennyire érezted a bánatát, ha valami baj érte, vagy mennyire haragudtál arra, aki bántotta. Pedig nem is a te életed volt, csak egy film. És ha azt látod, hogy hogyan oldódik meg valakinek egy nehéz helyzete a valóságban, az ugyanúgy hatással lesz rád is. Különösen, ha még kopogtatsz is vele. A te testedben is végbemegy ugyanaz a változás, oldódás. Aki már elvégezte a 2. szintű tanfolyamot, az jól tudja ezt, hiszen volt olyan gyakorlat ahol megtapasztalhatta.

-Gyökér okok felbukkanása: Olyan rég elfeledett történeteid is a felszínre bukkanhatnak, amikről nem is gondoltad volna, hogy még mindig hatással vannak rád. Minden, amit korábban megtapasztaltál, alakította, formálta a személyiségedet, az érzelmeidet, a hozzáállásodat, a véleményedet. És bizony nem mindig pozitív irányba. Ezeket szokták puttonynak hívni, amit cipelnek az emberek magukkal mindenhova. De, ha gondolod, az EFT segítségével le tudod tenni. Sokkal jobban tudsz haladni a nagy terhek nélkül.

-Akadályok feltárása, megszüntetése: Egy kazalnyi korlátozó hiedelem alakítja az életedet, amiket megtanultál a szüleidtől, a tanáraidtól, a környezetedtől, vagy leszűrted a saját tapasztalataidból. Ilyenek lehetnek például: Én „azt” úgysem tudom megcsinálni; Én nem értek a pénzhez; Sosem leszek vagyonos; Nekem nincs nyelvérzékem; Másoknak könnyebb; Nekem mindenért küzdeni kell; Én nem vagyok olyan szerencsés; Amit én szeretek csinálni, abból nem lehet megélni; stb. Ezeknek a korlátozó hiedelmeknek van két közös tulajdonságuk: Az egyik az, hogy nem veszed őket észre, mert szerinted biztos, hogy az az igazság. A másik, hogy hátráltatnak abban, hogy változtatni merj, hogy új utakra merj lépni, hogy boldogulj. Viszont a csoportban a többiek észreveszik a te hiedelmeidet, te pedig az övéiket. Innentől már könnyű megszabadulni tőlük.

-Szerezhetsz barátokat! Az EFT-sek nagy családjának tagjai tudatosan dolgoznak azon, hogy szebb legyen az életük. A sok kopogtatás hatására nyugodtabbak, barátságosabbak, kiegyensúlyozottabbak, kedvesebbek, lelkesebbek, elfogadóbbak, szelídebbek az átlagembernél. Vagyis olyanok, mint TE!

-Költséghatékonyság: Egy másfél órás foglalkozás helyett egy egész napot dolgozunk a problémáidon. Több idő, több EFT, több eredmény.
Ha ez sem győz meg arról, hogy eljöjj, akkor maradj nyugodtan otthon.

De ha eljössz, íme a szabályok:

  • Senkinek semmilyen problémáját, diagnózisát, betegségét, történetét, traumáját nem kell elmondania, ha nem akarja. Érzésekkel dolgozunk, a körítés nem lényeges.
  • Nem baj, ha zárkózott vagy. Ha nem akarsz, meg sem kell szólalnod. Elég, ha csinálod az EFT-t a többiekkel, az eredmény úgy is megmutatkozik.
  • Mindenkinek tiszteletben tartjuk a magánéletét, az intim szféráját, a titkait, és kiemelten: az emberi méltóságát.
  • Nem ítélkezünk, nem véleményezünk, nem kritizálunk, mert nem voltunk a másik ember bőrében, nem éltük meg azt, amit ő megélt.
  • A részvétel előképzettséget nem igényel. De kérlek, hogy szánj rá 7 percet, hogy megnézed a filmet: http://www.fenysziget.com/video/
  • Mivel az EFT Intenzív Nap kiscsoportos foglalkozás, a létszám limitált, ezért a bejelentkezés kiemelten szükséges! Tel.: 70/662-7777, vagy e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Részvételi díj: 10 000 Ft/fő

Kérlek, hogy egy kicsivel 10 óra előtt érkezz, hogy tudjunk pontosan kezdeni. Kb. 13 órától 1 óra ebédszünet lesz, a közelben rengeteg étkezési lehetőség van. Papírt, tollat feltétlenül hozz magaddal, hogy tudj jegyzetelni.

Szeretettel várlak!
Melinda

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses